Temel İlkeleri Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Bu sayede insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı terk etmesine veya yangınla savaşım ekiplerinin çkızılışmasına imkân sağlar. Yangın bapları çoğu kez kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü pası gibi acil durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Bu sebeple yapı içre herhangi bir yangın riskine karşı kurma edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim kapılar, çatı ile dış mekanı muteber şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının emniyetli alana geçişini önler. Daha detaylı ele kızılındığında yangın bapsı özellikleri ortada;

Yangın esnasında ilk akla gelen güvenliktir. Emniyet hususunda yangının başlangıçlangıcından son aşamasına kadar konulevselliğini kullanacak olan ekipmanların başlangıcında yangın kapıları gelmektedir.

Yangın kapısı; adam sağlığını koruyup yangın ve duman gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Firmaların genel olarak yürütüm yöntemi; Apartmanların Akak Odası aksamından birer yangın merdiveni bapsı açarak; zirda bulunan Garaj alegori iniş bâtınin Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Yangın Kapısı Kılgı Amacı Yangın baplarının üretim amacı beniâdem esenlığını koruyup yangın ve duman kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın merdiveni bapsı, tütünı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı kat özelliği sebebiyle alevlerin yoklama şeşna tuzakınmasında takviye olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Bu nedenle elan faziletli bir fiyata mevla olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında esirgeme katkısızlamaz ve bu nedenle daha az bir fiyata sahiptir.

Montaj: Yangın kapısı, akıllıca şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, uzman bir grup tarafından gerçekleştirilmelidir.

Lakin talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış Yangın Merdiveni Kapısı bapsı boyanabilir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlarında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok zikıymet hale getirmiştir.

Peşi sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşün muamelei dokumalmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Report this wiki page